Avui obert: 11:00-13:30 h
Demà obert: 09:00-20:30 h

Sensilis Meeting:

Temps de lectura 1 min.

Quines rutines de neteja heu adoptat des que porteu mascareta, us netegeu més sovint la cara? noteu que no transpira tant la pell o bé, se t'obstrueixen més els porus? 

Si tens o has tingut algun problema a la teva pell degut a l'ús de la mascareta, has canviat els teus hàbits des que la portes, aquesta xerrada és del vostres interés tan si ets usuaria com no dels seus productes: cremes, ampolles, solucions netejadores, tònics, mascaretes, entre altres. 

Sensilis es marca líder en farmàcia experts en pell hipoalergènica, els seus productes han estat formulats i testats en i per les pells més sensibles.

En el meeting, limitat a 6 persones per torn, un a les 17h i l'altre a les 18h, parlarem sobre com cuidar millor la nostra pell, ens donaran algunes pautes útils per a que al nostra pell no es malmeti encara més per a l'ús perllongat de la mascareta, com netejar-la, desmaquillar-la i com hidratar-la per aconseguir un aspecte saludable i radiant.

Ens encantaria compartir amb vosaltres aquesta experiència, el proper dimecres, 21 d'Octubre, ja que tindrem en exclusiva l'especialista en la cura de la pell sensible, Mónica Pérez, de laboratoris Sensilis i a més per a totes les assistents mostres gratuïtes i un regal exclusiu per a la compra de 2 productes.

Us esperem amb moltes ganes.

Tot l'equip de la Farmàcia Pujol.

Llistat de categories